Hoe werkt de kaartverkoop voor dit seizoen?

Kaartverkoop seizoen 2021-2022

Heb je kaarten gereserveerd let dan goed op: je krijgt nog geen kaarten, alleen een reserveringsbevestiging. Na je (online)bestelling krijg je ongeplaceerde zitplaatsen gereserveerd en krijg je alleen een bevestiging. op dit moment zijn wij druk bezig de zalen te vullen en iedereen plaatsen toe te wijzen. De definitieve kaarten krijg je zo snel mogelijk toegestuurd.

Voor bestellingen met e-tickets rekenen wij € 1,00 per bestelling. Natuurlijk is het ook niet mogelijk om onze originele kartonnen kaarten te ontvangen, maar daarvoor rekenen we € 4,50 per bestelling. Op alle kaarten staat vanaf nu een QR-code. Bij de ingang van het theater wordt die code gedownload.


Aan de kassa
Heb je vragen en wil je het liefst fysiek kaarten reserveren? Dat kan bij de Ticketshop van het theater in het Sportcentrum aan de Burgemeester Keijzerweg 110. Bekijk hier onze openingstijden.


Telefonisch reserveren
Telefonisch reserveren kan via 078-615 82 26 op onze openingstijden en één uur voor aanvang van elke voorstelling. Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen twee weken na reservering zijn afgerekend, anders vervalt de reservering. Valt je voorstelling binnen twee weken na het maken van je reservering, dan kan je tot uiterlijk één kwartier voor aanvang je kaarten afhalen. Je kunt je telefonische reservering ook schriftelijk afhandelen: op verzoek krijgt je een rekening thuis. Het is ook altijd mogelijk om e-tickets te kopen.


Bestelformulier

Rechtstreeks bestellen via onze website gaat sneller en geeft net meer kans op mooie plaatsen. Wil je toch liever gebruik maken van het bestelformulier? Dat kan! Download hier het bestelformulier, vul het in en mail het naar reserveren@theaterdewillem.nl.


Door kaarten te bestellen, gaat je akkoord met onze huisregels. je vindt ze op onze website www.theaterdewillem.nl.

Programma

 • zo 24 okt
  Pasadena Roof Orchestra - In Concert
  Pasadena Roof Orchestra
  In Concert
  14:30 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN
 • do 28 okt
  Nienke Plas - Van de Hak op de Tak
  Nienke Plas
  Van de Hak op de Tak
  20:15 Grote Zaal
  diversen
  BESTEL KAARTEN
 • vr 29 okt
  Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni e.a. - The Stones vs The Beatles Battle
  Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni e.a.
  The Stones vs The Beatles Battle
  20:15 Grote Zaal
  muziek
  BESTEL KAARTEN

blijf op de hoogte

Ontvang leuke acties en theaternieuws

U hebt u ingeschreven voor de nieuwsbrief